Bra kläder till resan

Det första du måste tänka på när du väljer kläder till din resa är förstås vart du skall åka. Är det ett varmt eller kallt land, måste du beakta något speciellt i den kultur landet har. Vad kommer du att göra på din resa? Är det fråga om en njutningsresa vid polen eller stranden eller skall du vandra i bergen? Kom ihåg att inte packa med för mycket.

Övre kroppen

Ta med en topp som passar till flera klädesplagg, den går snabbt att skölja upp och du kan använda den flera gånger. Därtill är det också bra att packa med en skjorta med lång ärm eller en tunn tröja för svala kvällar.

Nedre kroppen

En kjol eller klänning är skönt att ha då du reser till ett varmt land. Om du hellre tycker om att använda shorts så packa då ner ett par. Ett par långbyxor är även bra att ha.

Skor

Det är alltid bra att ta med sig ett par bra Sneakers så att foten mår bra då du går. Om resmålet är en strand bör du även ta med flip flops. Om du vet att du kommer att gå på en finare restaurang kan du även packa ner ett par högklackade. Klicka här för bra alternativ.